Tarpojien syksyinen iltaretki Ellivuoressa 13.11.2019

Pidimme Tarpojaryhmä Alppivuohien kanssa syksyisen iltaretken Ellivuoren ja Pirun vuoren jylhiin maisemiin.

Kokoonnuimme sateesta huolimatta, sillä eihän partiolaisia vesi sade estä. Kävelimme ensimmäiseksi Pirunvuorelle katsomaan kivilinnaa. Kivet matkalla olivat liukkaita mutta kukaan ei liukastunut. Kivilinnalta palasimme vähän matkaa takaisinpäin ja suunnistimme kohti laavua Ellivuoren päältä. Ikävästi Ellivuoren sivuilla ei kerrota että he ovat purkaneet nuotiopaikan vanhan Ellin päältä. Vaihdoimme suunnitelmaa ja palasimme hotellille ja löysimme rannasta grillikatoksen ilman puita.

Onneksi meillä tuohta ja paperia ja keräsimme maasta muutaman puun palan niin saimme pienet tulet aikaiseksi.

Mitä olisikaan partioretki ilman tulta ja makkaraa